Общо събрание на енорията в Страсбург

Общо събрание на енорията в Страсбург

promo_gallery_bigpromo_news_119_1031

икона на светите братя Кирил и Методий

hlbenedicticonСкъпи сънародници и приятели на БПЦО „Св. св. Кирил и Методий и преп. Бенедикт Нурсийски“,

На 3-ти април 2014 (четвъртък) от 19:00 часа в Гръцката църква (Paroisse grecque des Trois Saints Docteurs), която се намира на 7 rue de la Manufacture des Tabacs, Страсбург, ще се проведе общо събрание на църковната община по дневен ред:

1. Избор и преизбиране на Църковно Настоятелство
2. Живот и дейност на общината
3. Разни

На 7-ми юли 2011 поставихме началото на нашето богоугодно дело – да създадем българска църква и културен център за съхранение на българския дух и народност.

Църковното Настоятелство Ви кани най-учтиво да присъствате на това събрание, за да можем да споделим постигнатото дотук, да обсъдим пропуските и да начертаем заедно план за бъдещото ни.
Сърдечно Ви умоляваме, ако имате предложения, да ги направите в писмен вид на е-майл orthodoxstrasbg@gmail.com, най-късно една седмица преди общото събрание, за да могат да бъдат включени в програмата на събранието. Също така, ако някой от вас има желание и воля да бъде църковен настоятел, да участва активно в ежедневните ни усилия за постигането на тази благородна цел, или пък, ако желае да предложи някой за член на Настоятелството, да го направи в писмен вид, не по-късно от 29-ти март.

Предварително Ви благодаря за отзивчивостта, призовавам над Вас Божието благословение и оставам Ваш в Христа молитствовател!

За Църковното Настоятелство
Свещеник Георги Георгиев